Våra samarbetspartners

För att kunna leverera en helhetslösning åt våra kunder så har vi ett gediget och väl inarbetat samarbete med våra partners. Våra kunder slipper ha flera olika leverantörer vid större projekt vilket innebär att kunden alltid har en kontaktperson för att kommunikationen skall bli smidigare och mer effektiv.

 

Läs gärna mer om våra partners kompetens.

Vill du samarbeta med oss?

Malmös mest välsorterade golvbutik

Har du svårt att hitta vad du söker? Kanske har du tröttnat på att springa runt på opersonliga, stora varuhus? Du kanske är ute efter det där personliga golvet som ger din bostad rätt karaktär.

 

Varje rum och bostad har sin personliga stil. Att välja golv är en stor del av en renovering och ofta en längre tids investering. Det ska helt enkelt kännas rätt. Golvet är en av husets viktigaste inredningsdetaljer. Det säger något om både bostaden och vem du är

 

Hos vår partner Kvadratmeter lotsar vi dig genom allt från välkända märken till nya och trendiga golv. Vi hittar ett golv som passar dig och dina förväntningar. Alltid personlig service.

Alms VVS är en auktoriserad VVS-installatör, rörmokare, rörläggare i Furulund med säker vatteninstallation vilket innebär kunskap och utförande av VVS installationer enligt branschregler.

 

De utför allt inom VVS och Gas och är en samarbetspartner vi mer än gärna rekommenderar.

Är du intresserad av ett samarbete med Topas Interiör & Design? Kontakta oss.

Topas Interiör & Design AB

 

Lådvägen 4

243 13 Genarp

Mobil: 070-6476933

E-post: topasinterior@outlook.com

Godkänd för F-Skatt

Org nr: 556423-2287